Priser:

Tønsberg Vikingfestival er GRATIS! Ingen inngangsbilletter, verken til markedet, foredrag eller underholdning. Du betaler kun for det du kjøper og vi håper du finner mye du har lyst på.

Selv om festivalen er gratis kan noen av aktivitetene koste litt. Det gjelder blant annet bueskyting, vikingbåttur og annet som innebærer utgifter for arrangørene.

Benytt gjerne innsamlingsbøssene som er satt opp til å donere noe til festivalen. På den måten kan vi arrangere gratis festival også neste år.

Mat:

Noen av våre markedsfolk vil servere vikingmat av forskjellig sort.

Ønsker du en skikkelig vikingmiddag kan du bli med på et stort vikinggilde på Quality Hotel Tønsberg lørdag kveld (mer informasjon kommer).

Benytt gjerne våre samarbeidspartnere når du skal spise under festivalen: Quality Hotel Tønsberg.

Parkering:

Det er ikke egen parkering i forbindelse med Tønsberg Vikingfestival. De nærmeste parkeringsplassene er Stjerneplassen, utenfor Tønsbergs Blad, Oseberg parkering og gatene rundt Nedre Langgate.

Bruk gjerne kollektivtrafikk når du skal til festivalen 🙂

Rullestolbrukere:

Tønsberg Vikingfestival holdes på Vikingodden og området foran Støperiet samt Brygga i Tønsberg. Alle steder har god fremkommelighet for rullestolbrukere.

Transport:

For å komme til Tønsberg har man flere valg:

  • Fly: Nærmeste flyplass er Torp. Herfra går det både buss, tog og taxi til Tønsberg. Les mer
  • Tog: Fra Tønsberg jernbanestasjon er det kun i underkant av ti minutter å gå til havna hvor Tønsberg Vikingfestival arrangeres. Les mer
  • Buss: Det er en lang rekke busser som går til Tønsberg, både for deg som kommer sørfra og nordfra. Les mer Nettbuss. Les mer Vesfold Kollektivtrafikk. Les mer Telemarkekspressen.
  • Bil: Tønsberg er godt skiltet fra E-18
  • Båt: Tønsberg har en av Norges flotteste gjestehavner. Kom gjerne med båt! Les mer

Overnatting:

Benytt gjerne en av våre samarbeidspartnere når det gjelder overnatting:

Toaletter

Det vil bli satt opp toaletter for markedsfolk til festivalen.